Måndag igen

Vi överlevde helgen och ingen annan insjuknade efter att Tilde blev sjuk. Tack och lov så råkade hon ut för en mild variant och hon var bara dålig där natten till torsdagen och på morgonen sen var det bra. 
Vi höll oss inne allihopa fram till söndagen i alla fall för att vara helt säker på att ingen i familjen blivit smittad. Tog en prommis i lördags och sen roade vi oss med innelek och flätor. Tildes hår är så långt nu och det är så roligt att hon har tålamod att sitta still så jag får pilla med det 😍

Nöjd tjej som valde kläder helt själv 😍
 
Igår så åkte vi till fågelsundet med Reine, Gunilla och Marcus. Gunilla hade fixat lunch och vi grillade ute och njöt utav solen som äntligen tittade fram. Tilde tröttnade ganska så snabbt så vi blev inte kvar där så länge. 
Vi hann bara hem och byta kläder sen åkte vi hem till Victoria, Tom och Sally där det bjöds på födelsedagsfika för Tom som fyllt år på fredagen. 
Barnen lekte och hade jätte kul medans vi vuxna fikade och pratade på. 
Vi hade fortsatt tur för efter fikat så åkte vi hem till Reine och Gunilla där de bjöd på grillat. Det var så himla himla gott, var så längesedan nu så man nästan glömt bort hur gott det faktiskt är med en grillad köttbit. 
Barnen hade inte sovit något och det hade varit en lång dag och Tilde bröt ihop lite lätt sista timmen så vi tackade för oss och åkte hem och la dem små. 

Idag så var det Tildes första dag på havsörnen och hon hann bara med att ge mig en halv puss sen sprang hon direkt in på avdelningen och jag kämpade emot tårarna som brände. Tänkt att vi har så "stora" barn nu. 
Det hade gott toppen bra sa de när jag kom och hämtade henne, ätit bra, sovit, lekt och grejat. Dock var det lite problem med kisseriet, hon springer och säger att hon är kissis men det kommer ingenting och det var likadant igår när vi var i mehedeby. Orolig att hon har fått UVI så imorgon ska vi åka till HC efter att jag lämnat av Vilgot på dagis. 
Det konstiga är att så fort vi är kommit hem både igår och idag så har hon kissat flera gången utan några konstigheter och hon beter sig precis som vanligt hemma. Hon säger att hon inte har ont någonstans heller.. Lika bra att åka in och lämna prov imorgon så får vi se vad de säger. Kan ju också bara vara så att det är ett litet bakslag, hon slutade ju med blöja för några veckor sedan bara och allt har gott klockrent så kanske hon testar oss lite nu.

Imorgon flyger Jesper till Göteborg för att gå en utbildning inom jobbet och sen kommer han hem natten till torsdagen och jag ska till arlanda tidigt på torsdag morgon för flyget till London går runt nio tror jag. Blir inte mycket vi ser av varandra denna vecka.💔
 
Nöjd tjej imorse som hittade kakburken och sprang och gömde sig så hon kunde smaska på i lugn och ro 😅
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0