Vinterland

Klockan 8 tassade det in fyra små fötter i vårt sovrum och försökte sno mobiltelefonerna ;) Jag vaknade så gick upp och bäddade ner dem i soffan framför en film istället och sen gick jag tillbaka och la mig. Somnade aldrig om utan låg och pillade med telefonen i en kvart innan jag väckte Jesper.

Vi hann inte ens äta frukost innan Tilde hade klätt på sig och stod och stutsade i sängen och tjoade. Super laddad på att åka iväg och grilla korv och åka lite pulka.


Efter en evighet med packande och påklädnad av alla med kläder, underställ och ytterkläder så kom vi äntligen iväg. 
Vi mötte upp Jesper föräldrar vid gropholmarna och hade en jätte mysig förmiddag. Gjorde upp en eld så vi kunde grilla korv och Jesper och Vilgot åkte bob. Tilde var väl inte på det bästa humöret så hon tittade på istället. 

Kom hem lite efter lunch och barnen var så trötta så de gick ta en vila, vi var också trötta och satte oss i soffan med varm oboy. Väckte inte barnen förens efter 15 och tänkte att den smällen får vi väl ta ikväll men de somnade direkt i alla fall. 

Vi har varit och handlat inför veckan och till middag blev det tacos. Badade barnen och tog en dusch medans Jesper plockade undan.
Ligger och muttrar under en filt iklädd min morgonrock, ska nog göra en kopp te så kanske man får upp temperaturen lite. 
Bron börjar om ungefär 30 minuter och efter det kanske läggdags, man blir trött av att vara ute i friska luften. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0