Scratch map

Något jag är lite sugen på att införskaffa och sätta upp i matrummet är en Scratch map.
Det är en tavla/plansch med en bild på världskartan. Man skrapar varje land man varit i så får det landet en färg när man skrapat klart. 

Man har ju varit på en del ställen och vi båda har som mål att resa så mycket vi bara kan med barnen när de växer upp. 
Vore kul om man hade en Scratch map eller något liknande tycker jag. 
Jag har varit i  England (6 gånger), Frankrike(2 gånger), Tjeckien(2 gånger), Ungern, Spanien, Turkiet, Cypern, Grekland och sen grannländerna Norge och Finland. Nästa resa går till London för 7e gången och nästa år har vi ju en resa till Thailand bokad. 

Även fast vi har 3 kommande resor så kan jag inte låta bli att planera vad som kommer efter det. Vi har pratat om att åka till Maldiverna när Jesper fyller 30 år, bjuder med familj och vänner sen så får man se om någon följer med då flyget kanske avskräcker de flesta. Det var så himla himla nära att vi bokade om våran Thailand resa här för någon dag sedan till Maldiverna istället, hade barnen varit något år äldre så hade det nog blivit så.
Sen skulle jag gärna åka till kap verde och det mesta i karibien lockar mig. Italien skulle jag också gärna åka till för att äta god mat, dricka vin och titta på staden. Men det känns som en vuxenresa så det får vi nog vänta lite med ;) 

I alla fall, en scratch map blir det nog.. Måste bara bestämma mig för vilken. Lutar nog åt denna från coolstuff.se i svart eller vit. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0