Lördagkväll

Just nu ligger vi vuxna i soffan och ägnar oss åt helt olika saker. Jag pillar med datorn och Jesper spelar battlefield?? Tror det heter så iaf. 

Vilgot vaknade 8 imorse och Tilde fick vi gå upp och väcka halv 10 annars hade hon sovit bort hela dagen. 

Medans vi låg kvar och gosade i sängen så fixade Jesper fin frukost. Äggröra, bacon, vitabönor, frallor, yoghurt, juice och massa annat gott! Mätta och belåtna så fixade jag och Tilde till oss och åkte in till plantagen för att köpa lite nya blommor. 
Fick fläta om håret innan vi åkte och nu blev det två inbakade sidflätor som möttes och blev en i bak. Jätte kul att hon har hyffsat med tålamod och står någorlunda still så man får pilla lite. Älskar hennes hår, det är så lent och fint! Har alltid velat ha blont hår själv!
Efter att hon speglat sig i typ 10 minuter så åkte vi äntligen iväg :'D Blev 2 "mini" blommor, 2 blommor till sovrummet och en stor till vardagsrummet. Tyckte det blev så tomt i vardagsrummet efter att granen åkte ut.

Två små elefantöron, en i badrummet och en på en hylla i köket.

Skulle egentligen inte ha denna men 129kr kunde jag ju inte bara gå förbi. 
 
När vi kom hem så blev det våfflor till lunch och efter det har vi bara tagit det lugnt. Jag och Jesper tittade på Brynäs matchen och barnen låg nerbäddade uppe i Tildes rum framför en film.
Vi har lekt lite kurragömma och sen spelade vi alla spel vi äger och har medans Jesper lagade middag. Det blev älgbiff, potatisgratäng, brunsås och grönsaker. Så.Jävla.Gott. Igår gjorde han rostbiff, potatisgratäng och hemmagjord bea. Vi blir så bortskämda med god mat här hemma, han är så himla duktig! 

Barnen sover sedan halv 8 och jag tror inte att jag blir uppe så länge idag, blir nog sängång innan 01 ;) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0