2017/2018

Hej hopp i regnrusket! 

2018 har kommit och vi är nyfikna på vad det kommer att erbjuda! Många resor framför oss och förhoppningsvis kommer många underbara minnen skapas tillsammans. 

2017 var ett underbart år och jag är extra tacksam för min fina familj och att pappa är friskförklarad. Barnen har utvecklats enormt och det är en gåva att få uppleva dagarna med dem även om det såklart är intensivt med småbarnsåren. 
Jesper och jag har som alla andra år växt tillsammans och med handen på hjärtat så tror jag inte att man kan ha det bättre. Vi lyfter varandra och finner tid förvarandra även om det störta fokuset ligger på barnen. Vi har tur att vi har så underbara föräldrar som ställer upp för oss och barnen i vått och tort. 

Det ska bli spännande att se vad som kommer hända under året som kommer.

Jesper börjar sitt nya jobb på trafikverket nu den 15e Januari och lämnar polismyndigheten bakom sig, känns skönt att han är tillbaka i Gävle igen. Lite synd att det blir skift igen då jag blivit bortskämd med middagar i veckorna och bruncher på helgerna.

I Mars så åker jag och mamma till London igen, 7e gången för mig och det ska bli super roligt att få åka iväg med mamma igen. Pubrunda, afternoon tea, shopping och mycket annat står på schemat. 

I April fyller Vilgot 4 år och Jesper fyller 27 år, kan ju säga att den ena är betydligt mer taggad än den andra ;) 

I Maj åker Jesper på grabbresa till Budapest.

I Juli firar vi 1 årig bröllopsdag och dagen efter fyller jag 26 år. 

I Oktober fyller Tilde 3 år.

Det är några av de saker vi har att se fram emot och sen hoppas och tror jag såklart att det kommer att fyllas på.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0