Mor och dotter dag

Vaknade lite innan 8 imorse och gick upp med barnen så fick Jesper ligga kvar och dra sig. 
Tände lite ljus och en brasa för att få upp värmen, känns kallt inne när det är så grått ute tycker jag. 

Gjorde frukost medans barnen lekte i Tildes sovrum och sen väckte jag Jesper så åt vi tillsammans allihopa. Barnen fick i sig lika mycket som igår, förstår inte hur det är möjligt! 
 
Medans Jesper plockade undan efter frukosten så passade jag på att ta en lång varm dusch och det var precis vad som behövdes för att få upp värmen. Gjorde mig klar och åkte sen och plockade upp mamma så åkte vi vidare till valbo. Jag skulle köpa ljus på ikea men det blev lite mer än så..
 
Ljus, lakan, tvål, plastblommor, vas och lykta kom jag hem med. + mat och spolarvätska. 
 
 
Fick ett presentkort av Marcus när vi gifte oss på cervera så då blev det en vas och liten lyckta från Nybro Crystal. Blev perfekta på våran nya hylla i vardagsrummet!
 
När vi gjort valbo klar så blev det mat på max innan vi rullade hem. Sist jag åt där var i juni så det smakade mer än bra idag!
 
När jag kom hem så packade vi upp varorna och sen var vi ute resten av eftermiddagen. 
Varje gång vi är ute och det är blött i gräset så får Theri för sig att hon ska sitta på mina axlar istället för att blöta ner tassarna..
Jesper städade ur bilarna och tvättade dem och barnen fick hjälpa till med att tvätta polon.
Blöta barn är glada barn <3
 
När vi kom in så skulle vi värma upp middagen från igår men barnen har varit lite kinkiga med mat sista veckorna så när de bad om kokta ägg och mackor så kändes det lika bra att ge dem det som vi visste att de skulle äta.
Så barnen åt ägg och mackor och vi kycklingwoken som blev kvar sen igår. 
 
Barnen sover sen några timmar tillbaka och vi tittar på film, jag fick välja och jag valde "Red" dock upptäckte jag i första scenen att jag redan sett den filmen förut.. Fail. Men men, Jesper hade inte sett den och ville se den så vi fortsatte.
Jag borde sätta mig och skriva en lista på saker som vi ska packa till Cypern och annat som behövs inför resan, vi närmar oss och dagarna går så fort. Dock är jag så tung i huvudet av förkylningen så jag tror jag tar mig an det imorgon istället. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0