Familje fredag

Blev riktigt förvånad när jag tittade på klockan imorse när Vilgot började röra sig inne på sitt rum. Halv 10 var klockan och precis när han öppnade dörren så började Tilde ropa på oss också. 
Efter att vi vaknat till så blev det brunch, frukosttiden var ju över för längesen ;) Efter brunchen så fixade vi till oss och åkte in till stan för att fixa det sista innan Cypern. Köpte hårsnoddar, vätskeersättning, korta strumpor och en extra adapter. Bästa av allt var att jag hittade min ögonbrynspenna från sleek inne på h&m. Som jag sörjt att den varit slut precis ÖVERALLT och att jag kanske måste hitta ett nytt märke. Köpte på mig några mitt i lyckan så nu har jag så jag klarar mig ett tag. 

Innan vi åkte hem så svängde vi in på City Gross och köpte räkmackor som vi tog med oss hem till lunch. 
Efter lunchen så roade barnen sig själva så jag passade på att packa ihop deras väska inför Cypern, en sak mindre att göra i helgen. Har skrivit en lista så jag hoppas att vi ska få med oss allt.

Tittat på filmer har vi hunnit med också, Vaiana och Hotell transylvanien 2.
Pappas tjej <3 

Efter middagen så tänkte vi lite ljus och dukade fram lite gotta men barnen var trötta eftersom att det inte blev någon vila idag så de blev inte så långvariga och somnade direkt. 

Vi har hällt upp lite vin och sitter och tittar på hotell transylvanien (första). Jesper jobbar i helgen så vi får passa på att ha lite fredagsmys idag. Imorgon ska jag fortsätta packa och fixa med det sista, pappa behöver en genomgång med larmet också och kattsand och kattmat ska fyllas upp så måste ta mig till affären också. 
 
Avslutar med en bild på den här goa glada killen som blev så himla glad över sina nya bilar som han fick av mormor igår <3 
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0