Julklappar

Första julklappen är inhandlad och det är till Vilgot. I år har vi sagt att vi ska satsa på färre julklappar men lite dyrare. De har så mycket saker och Tilde ärver mycket leksaker som Vilgot blivit för stor för så det är svårt att hitta något. 

Båda barnen men speciellt Vilgot älskar Paw Patrol och har sagt att han önskar sig ett Paw Patrol hus. Vet inte om han visste att det fanns ett sånt men jag hittade ett på toysrus i alla fall så det fick det bli. 
Har ingen aning vad vi ska köpa till Tilde, hon har inte riktigt fått något intresse för något specifikt än, hon gillar det mesta. Har frågat henne vad hon önskar sig av tomten och hon säger babblarna så det blir nog något sånt i alla fall.
Vi ska sätta oss någon kväll sen och skriva brev till tomten har vi sagt och Vilgot vet redan allt han ska skriva, han önskar sig PP (Paw patrol) hus, PP gubbar, PP bilar, PP kläder och allt man kan tänka sig med PP. 

Jag och Jesper är redan klara med julklappar till varandra, vi har bokat ett gourmetpaket med övernattning på Högbo bruk i Januari. Ska bli jätte mysigt och jag ser verkligen fram emot det!

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0