Lördag

09.40 slog Vilgot upp sina bruna imorse, han kom in till mig runt 6 på morgonen men han somnade om så jag lät han ligga kvar <3 
Vi gick ner för att väcka Tilde klockan 10 och möttes av en super glad tjej, skönt när de vaknar på rätt sida!

Frukost först och sen började vi bygga duplo, vet inte vem som tycker det är roligast jag eller barnen ;) 
Smet ifrån dem och plockade fram lite fika då Victoria och Sally skulle komma på besök. Mango, melon, mackor och fröknäcke blev det. Gjorde eget fröknäcke igår för första gången och det blev super gott, lätt var det också så det kommer nog bli en sats till imorgon.

När Jesper vaknade så tog jag, Victoria och Sally en prommis. Kallt och blåsigt men skönt att röra på sig, speciellt efter att ha suttit inne hela veckan. Blev en lång tur på lite över 7 km.
Efter att de åkt hem så blev den en tur till affären för att köpa något till middagen, blev varma mackor idag då det blev sen lunch.
Jesper har åkt till jobbet och barnen somnade direkt och jag har redan tröttnat på ensamheten. 

Imorgon får vi hoppas det blir lite varmare så vi kan vara ute på förmiddagen, efter lunch så ska jag och Elin på ett möte om träningen vi har börjat på. Har testat shakes den här veckan så gissar att vi ska prata om det också. Vågen visar minus och det är ju alltid kul, vill gärna komma i mina shorts sen förra sommaren sen är jag nöjd haha!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0