Lill lördag..

.. och det firade vi med fint väder! Man blir så mycket piggare och på bättre humör när solen är framme från morgon till kväll!

Jesper mötte mig och barnen i dörren, han kom hem från jobbet och vi skulle iväg till jobb och dagis. Förstår inte folk som jobbar skift, jag hade gått under tror jag. 

Lämningen gick galant som vanligt och jag var på jobbet i god tid så började med macka och en kopp kaffe innan jag satte igång. Tiden flög förbi och det var lite att pyssla med idag, hann kanske inte med allt jag hade tänkt men det gör inget för jag har gott om tid imorgon då det jag egentligen skulle ha jobbat med blev uppskjutet. 

Hämtade hem två trötta men glada barn och Vilgot hade ju kompisar här någon timme på eftermiddagen så tiden flög förbi och vips så var det dags för middag och sen läggdags. Jesper läste för Vilgot ikväll men de hann inte ens genom halva boken innan Vilgot sa till Jesper att gå för nu ville han sova haha.
Envisa fröken låg och prata och hade sig i säkert en timme efter läggning så hoppas hon sover gott inatt annars kommer hon vara trött imorgon ;)

Jesper har åkt iväg till jobbet och jag tog med mig datorn upp till sängen och tittar på viaplay samtidigt. Tänker varje kväll att jag ska somna i tid men det slutar alltid med att jag tittar på klockan en sista gång närmare 01. Sista dagen imorgon iaf sen väntar ledighet fram till på onsdag. Jag tänkte att jag skulle ta med mig jobb hem och pyssla lite på kvällarna så att jag kan vara ledig på måndag också när det är klämdag. Jesper och barnen är lediga fram till på onsdag så vore skönt att vara lediga tillsammans! 

Imorgon är det träning igen men Jesper ska ut med jobbet så mamma hoppar in som barnvakt så länge, Vilgot är redan laddad och pratar om att mormor ska komma hem till oss i huset.

Och med denna bild säger jag tack och godnatt!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0