Fin besök mitt i veckan

Dagarna rullar på med jobb men försöker ändå hinna med saker efter.
I måndags så åkte jag hem till Elin så tog vi en lång skön prommis, igår kom Elin och Lily hit ett tag på eftermiddagen och idag hade jag besök av Victoria och Sally. 
Barnen är lite snoriga men jag hoppas att det stannar där då vi har planer i helgen. På lördag ska Tilde vara hemma hos mamma och Hasse medans jag och Vilgot åker till leklandet med Elin och Lily.
Jesper har sin jobbvecka så honom ser vi tyvärr inte så mycket av. 

I måndags så ringde jag och beställde smörgåstårta och tårta till den 17e, kommer bli mycket kladd att äta den dagen men Vilgot ville så gärna ha en polistårta och det är ju klart man ska ha en tårta när man fyller år! Det får helt enkelt bli smörgåstårta och tårta!
Jesper fyller år den 15e men sen Vilgot föddes så har det blivit så att vi firat båda tillsammans.
Presenter är redan köpta till dem båda. Kalsonger med brandbilar och polisbilar samt böcker/pysselböcker om lastbilar, brandbilar, polisbilar och grävmaskiner till Vilgot. Sen går vi nog ihop med farmor och farfar om den sista presenten. Av Sara har han önskat sig en blå nalle, det talade han om för henne sist hon var här och han pratar fortfarande om Sara och den blåa nallen, av mamma ville han ha en blå snutte sen har han också pratat om brandbilar och polisbilar så han kommer nog att bli super nöjd <3 

Tänk att vi snart varit föräldrar i 3 år <3
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0