Söndag men inte slut på ledigheten

Somnade ganska sent inatt så ögonen var aningen tunga när Vilgot kom in och la sig mellan oss, tur att han nöjde sig med att titta på tv ett tag medans vi vaknade till liv.

Hann inte ens ner för trappan innan Jesper var påväg utanför dörren för att åka och klyva ved. Var bara ställa in förmiddagens planer och försöka hitta på något att underhålla barnen med. 
Lät dem bygga en koja med alla kuddar i soffan så hade de att göra ett tag. Gjorde en kanna kaffe och satte mig och tittade på medans de byggde. Ibland går det bra att leka tillsammans och ibland inte, idag har väl varit en inte så bra dag :'D Tilde är lite förlyld = extra känslig vilket Vilgot märker av och är lite extra busig på henne och sen är det igång... 
Jesper kom hem igen närmare lunch och efter att vi ätit upp kände jag ett stort behov av egentid plus att det kröp i benen så jag tog mig ut på min första löprunda. Gick mycket bättre än vad jag trodde och det blev hela 7 km totalt men då gick jag i nedförs/uppförsbackar och över alla broar då det blir så svajigt när man springer på dem.

Var lagom varm och svettig när jag kom hem och jag rörde mig nog inte ur soffan på säkert 20 minuter :'D
När jag fått vila ett tag så gjorde jag ett litet tabata pass på ca 15 minuter också, barnen gjorde som jag så tillslut var jag tvungen att sluta för jag bara låg och skrattade åt dem för de såg så söta och roliga ut!
 
Jesper åkte och handlade och sen blev det middag, precis när vi skulle sätta oss och äta så kom Vilgots tjejkompis och knackade på och ville leka och vi hade inte hjärta till att säga nej så Vilgot gick ut och lekte med henne så åt vi andra middag istället. Hon var dock inte kvar så länge så han kunde komma in och äta medans maten fortfarande var varm. 

Hoppade över vilan för båda idag så medans jag tog en dusch så la Jesper dem och de somnade direkt.
Imorgon ska jag till gränby och shoppa med mamma och vi tänkte åka iväg tidigt så vi kommer hem i tid. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0