Shopping

Uppe med tupper imorse och rullade iväg till mamma halv 9 för att äta frukost och sen fortsatte vi till gränby där shopping stod på schemat. 
Kom dit klockan 10 och åkte inte hem förens närmare 15. Kul att gå i lite nya butiker och se lite annat än det som finns i Gävle och Valbo. 
Fick tag i det jag ville också, annars brukar man ju aldrig hitta det man är ute efter medans man hittar massor med saker när man inte är ute efter något speciellt.

Blev en jeans kjol och topp från Åhlens som hade 50% rabatt på det mesta i butiken så det vart riktiga fynd! Bikini var svårare att hitta, vet inte hur många jag provade... Av någon anledning var det lättare att hitta för några år sedan ;)
En bikiniöverdel på cubus hittade jag i alla fall, kanske inte kommer bli den snyggaste brännan men den var super snygg, vill man vara fin får man lida pin ;)

Hann bara hem och sen var det dags att sätta sig i bilen igen för att åka och hämta matkassen och handla lite saker till frukosten. Hem och värma på en matlåda och sen var det bara att sätta sig i bilen och brumma iväg till träningen. Funwalk idag och det kändes i benen att jag hade varit ute igår också men det gick bra iaf. 

När jag kom hem så sov redan barnen och Jesper åkte iväg till Philip, underbart att ta en dusch och sen sätta sig i soffan med datorn och slö titta på tvn ensam!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0