Midsommar

Glad midsommar! 

Vädret igår var det bästa på många år och sällskapet var pricken över i.

Klockan 12 samlades vi hemma hos familjen Carendi och åt sill lunch, eller ja grabbarna åt det så åt jag, Elin och barnen en mer vettig lunch ;) 
 
Efter lunchen så åkte vi till Trösken i furuvik för att vara med på midsommar firande, Lars-Åke (Babsan) stod för sången och vi dansade med barnen runt midsommarstången. Tilde var dock super trött och tjurig och det var bara Elin som dög medans vi var där haha. 
Jag hade fixat lite frukt som barnen mumsade på efter att vi dansat klart.
 
När vi kom tillbaka till skutskär så började vi med middagen och rensade jordgubbar till efterätten. Barnen skötte sig sjävla och lekte. Så kul att alla tre kommer så bra överens och det första Vilgot sa imorse när han slog upp ögonen var att han ville åka och leka med Lily <3 Tilde har gått och sagt Elin idag också så hon saknar nog henne :'D 
Värdet var i alla fall kanonfint hela dagen igår men det blev lite kryligt mot kvällen så åt middagen inne, grillat på midsommar känns som en självklarhet! 
Hibbi skulle jobba natt så vi åkte med han hem, super snällt att han ställde upp på det! 
 
Barnen somnade på en gång när vi kom hem och vi sattte oss i soffan och tittade på tv innan vi gick och la oss. Var så glad att jag kunde ligga kvar när Jespers klocka ringde någon gång vid 5 imorse. 

Barnen sov till 9.30 och idag har det inte blivit många knop här hemma. Vi har ätit både frukost och lunch framför tv:n (ibland får man) och vi har tittat på filmer. Kört två maskiner tvätt och städat lite har jag gjort medans de byggde med duplo. 
De blev trötta efter lunchen så det fick bli en vila också, det är mörka moln på himlen och regnar till och från så det har nog bidratig till att de har varit trötta idag. 
Jesper jobbar till 17.15 och när han kommer hem så ska jag åka och handla lite och köpa pizza, var så himla sugen på det idag! Jesper jobbar förmiddag imorgon sen måndag och tisdag eftermiddag sen han han äntligen semester !
 
Godis och film blir det också ikväll! 
 
Elin
2017-06-25 @ 16:18:51

Alltså min bondbränna 😂 Tack för en supermysig dag❤❤

Svar: Ähh bättre det än ingen bränna alls ;) <3
Hanna Ottosson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0