Lugn söndag

Vaknade utav att Vilgot stod med en festis i facet på mig imorse och ville ha hjälp med att öppna den... Godmorgon var det ja! 
Vet inte hur länge han varit vaken men tassat ner tyst för trappan måste han ha gjort då jag i vanliga fall vaknar för minsta lilla ljud.

Vi gick upp halv 9 och grabbarna gick ut och grävde efter mask direkt så gjorde jag frukost medans. Åt upp den sen så åkte vi till fågelsundet.
Vilgot var super taggad på att meta och var så stolt över masken som han hittat så vi tänkte att det här kommer han tycka är kul. Jodå det var kul i kanske 10 minuter och sen gav han upp, lillasyster hade gett upp 5 minuter innan.

Bjuder på en mindre smickrande vinkel på mig men såhär höll Tilde på redan efter 5 minuter, fram och tillbaka i hela båten..
Jag fick upp massa små fiskar som vi kastade tillbaka men barnen var lika glad för det, de fick ju se fiskar iaf.
De är lite för små för detta än men kul att komma ut och åka lite båt hela familjen i alla fall.

När vi kom tillbaka till stugan så metade vi från bryggan istället medans Jesper grillade korv till lunch. Barnen var ganska trötta så vi packade ihop och åkte hem efter att vi ätit upp.

När vi kom hem så kom Victoria över så tog vi en prommis, har blivit 11100 steg idag iaf (Y) och när vi kom hem så åkte Victoria hem och började förbereda middagen som vi skulle bli bjudna på. Pulled pork serverades det, fy fan på ren svenska vad gott det var! Något vi måste börja göra oftare här hemma! 
Åkte hem närmare 20 så det blev läggdags för de små ganska så omgående när vi kom hem. Vi sitter och slappar framför tvn men ska väl snart gå och lägga oss vi också.

Den här bilden är från igår kväll, vi hörde hur Vilgot smög omkring uppe efter att vi lagt honom så Jesper gick upp och kollade och möttes av detta. Någon hade roat sig med att rada upp precis alla sina bilar som han har i sitt sovrum :'D Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0