Lipstick friday

Pappan slirade in klockan 04 och väckte upp hela familjen som hade svårt att somna om sen... Lyckades muta med välling och sen somnade jag vid 6 och Vilgot vaknade lite innan 7 så jag var liiite less när vi skulle gå upp. 

Som straff till Jesper för att han väckt alla skickade jag ner honom att sova i källaren och när vi gick upp så fick Vilgot springa ner och väcka honom moahaha. 
När Jesper gick upp runt 9 så var resten av oss super trötta och på dåligt humör så då gick jag och Vilgot och la oss igen och Jesper fick vara vaken med Tilde någon timme till innan hon också ville sova.
Hade världens huvudvärk så det var skönt att få ta en tupplur! 

När vi vaknat igen och piggnat på oss så åkte vi in till stan och åt lunch, barnen fick pannkakor med sylt och glass så vi låg på topp vill jag lova!
Köpte med oss jordgubbar hem och vi hann inte ens innanför dörren innan de började tjata efter "jordbubbar". Barnen lever för frukt och grönsaker, vet inte hur mycket det går åt på en vecka här hemma!

Solen har varit framme hela dagen men det har varit ganska kyligt och barnen är lite snoriga så vi har hållt oss inne. Jesper började fixa med middagen, jag började plocka undan lite och barnen lekte ut det jag plockade undan igen... Gav upp så satte mig och tittade på Jesper istället. 

Blev sen middag, av någon anledning blir det alltid senare än vanligt så fort vi ska grilla, men värt att vänta på som vanligt! 
Sallad, klyckling, sås och loka crush <3 

Barnen är lagda, Vilgot sover men Tilde ligger fortfarande och pratar så vi får väl se när hon ger upp. Ropar på pappa gör hon, hon vet att det är större chans att han kommer än jag ;) Har pappa virad runt lillfingret minst sagt den lilla fröken!

Imorgon ska vi gå i furuviksparken med Lily, Elin och Philip, återaktiverade säsongskort nu på datorn, super smidigt! Gick på över 2000kr för mig, Jesper och Vilgot :O Får se om vi ens tjänar in det. Har så mycket annat för oss på sommrarna att furuvik glöms bort! 

Nu blev det nog tyst inne hos Tilde så jag och Jesper ska gå ner och ta ett bad och sen blir det nog någon film eller serie. 
Försökte hitta en allt för inte gammal bild på oss men det var lättare sagt än gjort, 7 år tillsammans men bara en handfull foton att välja på där vi båda är med :'DNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0