Ledighet!

Idag gick barnen på sommarlov och ingen är gladare än jag!
Igår när jag lämnade Tilde så var hon helt ensam på sin avdelning. Mammahjärtat gick i några bitar men hon var hur glad som helst och hon hade två fröknar för sig själv så det gick ju såklart ingen nöd på henne! Men det kändes ändå lite hemskt att lämna henne. Dock så hade det kommit några barn under dagen så hon var inte själv när jag hämtade i alla fall.

Idag la jag på ett kol på jobbet och fick otroligt mycket gjort så jag kunde gå på lite ledighet med gott samvete. Kommer inte bli någon direkt sammanhängande semester i år, jag är ledig när jag kan och kommer åka och jobba lite då och då när jag inte kan göra jobbet hemma men det gör inget. 
Efter jobbet hämtade jag barnen och vi lämnade en liten present till fröknarna på varje avdelning, de blev super glada så det var kul <3 Tilde hade även fått ett kort på sin hylla av ett annat barn där det stod att hon gärna ville leka i sommar så det var super roligt, det erbjudandet ska vi ta tillvara på!
Tog hem Tildes vagn och alla kläder och skor de hade där så vi får tvätta upp allt samt byta ut det som kommer bli för litet under sommaren. 
Hann bara hem och städa undan innan vi åkte iväg till stan för att ta andra delen av vaccinationen. Idag var det jag, Jesper och Vilgot som fick då Tilde redan hade fått det hon behövde via BVC. 

Kom hem till 19 så det blev läggning direkt, båda var trötta så hoppas de sover bra inatt! 
Hibbi kom över på kaffe innan han skulle iväg och jobba och det såg så gott ut att det blev två koppar, undra när och om jag kommer kunna somna sen.

Jesper jobbar imorgon och jag och barnen ska hem till mamma direkt efter frukosten. Hon tar hand om barnen och jag målar deras garage, win win situation tycker jag haha! När jag talade om för Vilgot att vi skulle till mormor imorgon när han vaknade så sa han "mormor ska handla godis bilar till mig mamma" så jag talade om för henne vad han väntade sig så vi får väl se imorgon ;) 

Hungrig är jag också precis nu när man ska börja fundra på att lägga sig.. Blev en korv med bröd till middag då det vart bråttom iväg till Gävle efter att Jesper kom hem från jobbet..
I förrgår lagade jag middag för en gångs skull så vi slänger upp en bild på det istället för dagens eleganta middag ;)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0