Furuvik

Igår spenderade vi förmiddagen i furuviks parken med familjen Carendi. Vi tog tåget dit och Vilgot var hur laddad som helst på att få åka tåg för första gången.
Att vi inte tänkte på det året innan? Har 2 minuter till stationen hemmifrån, behöver inte leta parkering, behöver inte betala parkering, behöver inte fälla ihop och upp vagnar, behöver inte packa barn i och ur i bilen och snabbt går det att ta sig dit. 10 minuter tog det sen hade vi hoppat av tåget.

Började med att kika runt lite medans vi väntade på att Elin, Philip och Lily skulle komma. Många av djuren hade fått ungar så det var sötchock vart man än vände sig. 
Efter att de andra kommit så började vi röra oss mot grillplatsen där vi dukade upp med korv och annat gott. 

Vädret var okej men det blev kallt att sitta stilla så vi började röra på oss efter att alla ätit upp.

Vilgot skötte för övrigt toaletten jätte bra och sa till när han behövde gå <3


Blev dåligt med kort på djuren denna gång men fick en bild på kängururna som satt och åt, syns inte så bra på bilden men den till höger var en bebis. Gissar på att det var mamma, pappa och barn. Pappan höll ner grenarna med löv så att övriga i familjen kunde äta.

Vi tog 13.44 tåget hem och det var perfekt tid att komma hem, hann man vila lite i soffan innan det var dags att börja tänka på middagen.
Vilgot somnade direkt på soffan och inte långt efter hörde jag hur någon andades tungt nere på golvet :'D
En bättre lördag med andra ord <3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0