Veckan börja bra..

Började känna av halsen igår och imorse när jag vaknade så sved det och kliade samt att näsan är helt täppt. 
Brukar aldrig snooza men imorse var det segt att gå upp så det blev några knapptryckningar på telefonen.
 
Tanken var iaf att jag skulle jobba halvdag då Jesper skulle jobba eftermiddag så åkte till jobbet i alla fall. Tur man har "lätt" jobb så man inte anstränger sig men mosig i huvudet blev jag ganska snart så tog på mig att flytta över alla nummer från en jobbtelefon till en ny. Självklart så kan man inte spara kontakterna på simkort på iphone så fick skriva ner alla för hand, tog över en timme..... Försökte lösa det på annat sätt först efter hjälp från google men nejdå det funkade i alla fall inte. Ännu en sak som gör att jag aldrig skulle ta emot en iphone gratis! #bitter
 
Åkte hem runt 12 och när jag kom hem var jag helt slut och blev bara sämre så sa till Jesper att han får ta och stanna hemma och ta hand om barnen. Var helt slut! Sov ett tag medans Jesper var ut med dem och lekte så mådde lite bättre när jag vaknade i alla fall! Jag har klarat mig bra från sjukdomar under vinter/höst så jag antar att det var min tur nu.

Det började regna igen så de kom in helt blöta och medans Jesper åkte och handlade och fixade middagen så tittade vi på trassel. 

Barnen sover sen flera timmar tillbaka och jag och Jesper sitter i soffan och tar det lugnt. Elin frågade mig tidigare ikväll vad jag ville ha när jag fyller år och det har jag inte ens tänkt på! Utav Jesper så har jag önskat mig mera smycken ifrån Lily and Rose iaf :) Börjar dra ihop sig nu, bara 20 dagar kvar sen är man halvvägs till 50!
 
Nu ska jag gå upp och lägga mig och försöka få så mycket sömn som möjligt så får vi hoppas att jag mår bättre imorgon och att resten av familjen slipper bli sjuka!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0