Herr och Fru Ottosson 15/7-17

Mycket har hunnit hänt på 20 dagar, datorn har varit lågt priotirerad och därför har det inte heller blivit någon uppdatering.
 
Tänkte börja med ett inlägg om dagen då vi blev man och fru <3

Tanken var ju att vi skulle gifta oss i Cypern, mamma, Hasse, Jespers föräldrar + bror, Victoria, Tom och Sally skulle följa med oss och barnen dit i en vecka.
För några månader sedan så blev min pappa allvarligt sjuk och det är nog de värsta veckorna i hela mitt liv innan vi visste hur allt skulle gå. För att dra det kort så hade han en stor skada på aortan så den läckte, hade den brustit hade han inte funnits mer. 
Nu har han återhämtat sig tack och lov <3 Dock har det dykt upp en ny sak som gör att han måste genomgå en operation till snart fick vi reda på för ett tag sedan. 
Pratade med Jesper och vi kom fram till att vi måste gifta oss hemma så att han får vara med. Tanken var först att vi skulle gå till rådhuset med några vittnen men sen slog det mig, jag ska ju ha 25 års fest den 15/7 (fyllde år 16/7) så varför inte göra det då? Släkt och vänner kommer ju ändå att vara där så det kan inte bli bättre.
Sagt och gjort, jag ringde till våran vigselförättare och bokade datum och tid med henne och sen var planeringen i full gång. Vi ska fortfarande åka till Cypern :)
 
Klänning skulle inhandlas, ring skulle inhandlas, mat skulle lagas, stolar och bord behövdes, partytält och dekorationer skulle inhandlas m.m. 
 
Klänning : En vit kort klänning i chiffong från Ellos fick det bli, jätte skön och somrig! 
Ring:  Blev det på guldfynd, har skrivit ett inlägg om den förut. Jag ÄLSKAR den, inte alls vad jag trodde jag ville ha eller hade planerat men är så otroligt nöjd! Förlovningsringen passade dock inte ihop med den så jag lämnade in den så den ska förstoras så får den sitta på höger hand istället. Går inte att ha någon gravy i förlovningsringen heller så nu har jag båda datumen i vigselringen istället. J<3H 5/11-13  15/7-17 står det i den. Jespers ring lämnade vi in på gravy och i den står det nu Hanna 5/11-13   15/7-17.
 
Mat: Hade super mycket hjälp av Victoria på den här punkten, utan henne hade det tagit dubbelt så lång tid. Glömde såklart att ta kort på all mat när den var uppdukad... Synd, hade velat ha det på bild! Det som fanns på bordet var i alla fall
Kall marinerad kyckling
Västerbottenpajer
Bacon & purjolökspajer
2 olika pastasallader
Grönsallad
Ett fat med mozzarella och tomat
Fetaost
Baugetter
2 stooora fruktfat
Örtsås
Sen hade vi även köpt vin, öl och cider som vi bjöd på. Var orolig över att det inte skulle räcka men det blev mat kvar av allt så det var perfekt kommande dagarna ;)
 
Bord och stolar hade vi tur att vi fick låna av mammas jobb, partytält köpte vi på jula och dekorationer köpte vi på massa olika butiker. 
 
Gästerna kom klockan 15 och vigselförättaren kom 15.30. Det började regna precis när alla gärster började droppa in, så himla typiskt tänkte vi! Det slutade som tur var att regna precis innan det var dags för vigseln och sen hade vi jätte fint väder resten av kvällen. Vi var 30 personer under vigsel och middagen och sen åkte barnen med farmor och farfar hem och de "äldre" om man får skriva så ;) åkte hem efter middagen och då började festen ;)

Vigseln: Några hade listat ut det, några var vi tvugna att tala om det för så de kunde ta ledigt från jobb men det var många som inte visste om att vi skulle gifta oss, vilket var tanken från början. Att vi inte skulle berätta för någon. Jag var så nervös så jag kommer bara ihåg att jag stod och darrade med läpparna, jag vet att vigselförättaren lästa några dikter och pratade om kärlek m.m. men jag kommer inte ihåg ett ord. Jag försökte bara fokusera på att säga Ja, trä på Jespers ring och kyssa honom. Jag har inte ens någon tidsperspektiv på hur lång tid det tog haha.
 
- Bildbomb från dagen -
 
Hibbi hade sin systemkamera med sig som skickades runt hela kvällen, kommer upp mer bilder sen när jag fått bilderna utav honom :)

Alla hade en super rolig och trevlig kväll och dagen kunde inte ha blivit bättre! Precis det jag ville ha, en dag med nära och kära<3 Och vi/jag fick så mycket fint utav alla <3
Sista människorna stapplade ut runt 3 tiden och när de gått hem så började jag och Jesper städa undan så att vi skulle slippa ta allting dagen efter när vi vaknade. Vaknade upp på min 25 års dag som fru, det kändes för bra för att vara sant <3 
 
Gick in på skatteverkets hemsida igår och det har redan gått igenom att vi är gifta samt att Jespers har fått sitt nya efternamn.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0