Tisdag

Vilgot kom in och väckte mig klockan 9 imorse för att tala om att han hade kissat på toan, tack för infon! Hörde att Tilde vaknade till nere så lika bra att gå upp och börja med frukosten. Jesper lät jag sova vidare och medans jag ställde mig och gjorde frukost så tittade barnen på Greta Gris. Kan vara det värsta barnprogrammet som gjorts, efter Dora. 
 
Väckte Jesper när frukosten var klar och efter det så har det varit full rulle hela dagen. 
 
Efter frukosten var avplockad så klädde Jesper på barnen medans jag betalade alla räkningar och sen åkte vi till mehedeby för att hämta en gersåg då vi skulle sätta lister. Blev bjuden på kaffe och bullar och barnen fick träffa farmor och farfar. 
Innan vi kunde åka hem så åkte vi först till mamma och Hasse och lämnade av Vilgot och sen till pappa för att hämta ett annat verktyg.
När vi kom hem så vart det full rulle i både kök och matrum. Vi har satt golvlister i matrummer och satt ditt alla täcksidor i köket.
Imorgon hade vi tänkt sätta taklister i köket, tapetsera en liten bit av en vägg och fylla i fog där det behövs sen är vi HELT klara med alla måsten. Gardiner till båda rummen är beställda och borde komma vilken dag som helst.
Vi har varvat sysslor med att leka med Tilde under dagen, som tur är så kan hon roa sig själv bra så hon har lekt med duplo, hoppat studsmatta, tittat i böcker och myst framför tvn sen så har vi turats om att gunga med henne. Hon somnade innan Vilgot hann komma hem så de kommer nog vara glada när de träffas imorgon! Vilgot hade haft det super kul hos mormor och morfar Hasse sa han, de hade varit i lekparken, ätit korv och tittat på tecknat. Men mormor hade inte köpt glass när glassbilen kom sa han haha ;) 

Barnen sover och vi har tagit fram lite plock och sitter och tittar på vänner. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0