Lucia och magsjuka

Glad lucia! 

I måndags så var det lucia firande på dagis så jag, Jesper, mamma, pappa och Reine var och tittade när barnen sjöng och efter det så bjöd dem på fika som barnen hade bakat. Var jätte mysigt och jag gråter varje år <3 Var första gången Tilde var med och de var så himla fina båda två. Alla barnen var jätte jätte duktiga och fröknarna styrde upp allt hur bra som helst. 
Är så glad att vi får komma och titta på dem, de har ställt in lucia på flera ställen här i grannkommunerna pga kulturkrockar....
 
 
Idag har jag varit på entreprenörsmöte i Uppsala, intressant och kul. Gick snabbare än väntat så efter lunch så åkte jag hem.
När jag hämtade Vilgot så upptäckte jag att det satt en lapp på dörren att det går magsjuka. Kände hur magen drog ihop sig och paniken kom krypandes. Pratade med Jesper och vi bestämde snabbt att vi håller barnen hemma från och med idag. De skulle gått på sin julledighet nästa onsdag men den får börja lite tidigare helt enkelt. Ska åka förbi och lämna något till personalen som tack och ta hem overaller och sånt senare i veckan. 

På eftermiddagen så åkte jag och pappa in till stan för att leta efter en julgran. Är väldigt petig men i år gick det snabbt att hitta en fin. Barnen är super laddade och till helgen så ska vi ta in och klä den. 

Julgran 2014


2015


2016
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0