1 augusti

Klockan 8 blev jag väckt imorse utav att Vilgot spolade inne på toaletten, han hade vaknat och kissat sen kom han och la sig i sängen med mig. 
Jesper började jobba igår så nu är man tillbaka i verkligheten, nästan. Barnen är tillbaka på dagis på måndag och då är vi verkligen tillbaka i vardagen igen.
 
Vi låg kvar i sängen ett tag innan vi gick ner och väckte Tilde. Frukost och sen åkte vi till jobbet så jag kunde hämta hem lite papper. Fanns lite fika på jobbet men det tog slut under vårat besök ;) Glada barn i alla fall!
När vi kom hem så öppnade jag alla dörrar och sen har de stått öppna hela dagen så att barnen har kunnat springa ut och in som de vill.
Sally och Victoria kom på besök så jag bjöd på lunch och efter det så gick vi ut. Blev ett dopp i poolen för barnen också. (inte badkrukan Tilde dock)
På eftermiddagen när vi blev själva igen jag och barnen så gick vi in, barnen var super trötta och Tilde somnade i soffan medans vi väntade på att Jesper skulle komma hem.
Vilgot vilade i soffan medans så jag passade på att ta lite egentid framför datorn och fick lite jobb gjort.
När Jesper kom hem så åkte jag direkt till Willys och handlade inför veckan men det blir väl som vanligt här hemma, vi måste åka och handla varje dag ändå.. Ska sätta mig och beställa matkasse nu tror jag!
 
Blev blodpudding för Jesper och barnen och sallad för mig till middag idag, blir även sallad i matlåda imorgon.
 
Efter maten så gick Jesper ut och klippte gräset, Vilgot badade, Tilde hoppade studsmatta och jag satt och tittade på i utemöblerna. Känner att jag har gjort tillräckligt idag i alla fall. 
 
Imorgon så jobbar jag på förmiddagen och sen kommer jag hem och byter av Jesper som jobbar eftermiddag, på torsdag är Jesper ledig och då tar jag en heldag med jobb i månkarbo sen är vi lediga tillsammans på fredag och sen jobbar Jesper helgen. 
Jag har sån tur att Sara kommer hit på torsdag så jag har sällskap i alla fall :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0