Vabb

Igår var Jesper ledig = lediga barn. Efter lunch så skrev Jesper att Vilgot helt plötsligt fått jätte hög feber, stackars liten kille! Han pendlade mellan 38,5-40 grader och han var så ledsen när jag kom hem <3
Ringde dagis och meddelade att båda barnen blir hemma resten av veckan och fick då veta att det går höstblåsor samt feber på dagis.. För mig är det självklart att ha barnen hemma oavsett sjukdom och oavsett om bara en är sjuk så har jag ALLTID haft båda hemma. Om alla gjorde och tänkte likadans så hade det nog varit betydligt färre sjuka. 

Idag hade Jesper utbildning på jobbet som han var tvungen att vara med på så då vabbade jag och imorgon är det Jespers tur igen. Jag hade tänkt jobba på fredag eftersom jag är hemma idag och Jesper börjar jobba 17.00 då så det passar bra.

Idag har vi bara tagit det lugnt, Vilgot har jag serverat saft, vatten och isglass i soffan och jag och Tilde har varvat mellan soffan och hennes rum.

Älskar tröjan från lager 157 som hon har på sig! Beställde i alla färger som fanns, 80kr st!

Slutar alltid med att jag sitter kvar själv och leker..

Så nöjd med mitt bruna hår btw!
 

Humöret började svika hos den mista i familjen redan klockan 11..
 
Fick dem båda att sova lääänge idag så då passade jag på att titta på första SATC filmen och dricka en kopp kaffe i lugn och ro.
Dock så har våran kaffebryggare inte varit med på banan på ett bra tag nu så idag reklammerade jag den till tretti.se och fick svar efter bara några minuter att de ersätter mig med en ny som kommer om 2-5 dagar. Det kallar jag service! 
 
Våran kaffebryggare hade utgått (var en limited) så det blir en i silver istället för koppar men vad gör det.

Jesper kom hem runt halv 5 och han tog med Tilde till affären så hon fick komma ut lite och jag började med maten. Idag blev det sötpotatispommes, lövbiff, chilibea och gurka. Medans vi väntade på att maten skulle bli klar gick Jesper och Tilde ut och klippte gräset. 

Barnen ligger i sina sängar men de har inte somnat än, vilan idag blev nog lite för lång. Jesper har precis varit upp till Vilgot som bara ville prata <3 


hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0