Sista April

Sista April och vädret fortsätter att vara på topp vilket är tacksamt här hemma.
Vi har spenderat större delen av de senaste dagarna ute och jag tror och hoppas att vädret kommer att hålla i sig.
 
Jesper jobbar eftermiddag vilket gör att vi fått börja morgonen tillsammans alla fyra vilket vi i vanliga fall bara kan göra på helgerna när han inte jobbar. Känns lyxigt så vi har slagit på stort med brunch varje dag!

Har inte hänt så mycket här, jobb, dagis och livet rullar på.
Barnen har fått egna sovrum, eller Vilgot har kvar sitt gamla rum men Tildes säng har vi flyttat till lekrummet. Det funkade jätte bra att dela rum fram till för ungefär en månad sen. De har alltid sovit väldigt bra på nätterna ända sedan de föddes men för en månad sen så började de störa varandra vilket störde både deras och vår sömn. Efter en månad så fick vi nog och Tilde fick byta rum och sen dess har de sovit hela nätter (med något undantag) och de vaknar mellan 8-9. 
 
Jesper och Vilgot har hunnit fylla år sen jag skrev något sist och de blev firade av familj och vänner. Vilgot fick sin efterlängtade polistårta och massor med fina presenter som han fortfarande pratar om. Kan inte förstå att vi har en treåring hemma, men det känns vissa dagar vill jag lova ;)

Förra helgen så åkte jag och Jesper upp till Örnsköldsvik för att fira Sara som fyllt 25 år. Vi hade en underbar helg på hotell, gick på en otroligt rolig 25 års fest och fick umgås med Sara och Mattias. 


Tagit en tur till frissan har jag gjort hunnit också, passa på att börja ljusa upp det inför sommaren!

Sen tror jag faktiskt inte att det har hänt så mycket mer som är värt att nämna. Imorgon är det röd dag vilket jag glömt bort så jag var helt inställd på att åka och jobba men kom på nu mot kvällen att så är ju inte fallet. Jesper är ledig i två dagar nu och barnen också då såklart så jag och Victoria tänkte passa på att ta en tur till stan och se vad som finns och lunch gissar jag också på att det blir. Något nyttigt! Har gett mig fan på att ta tag i vikten igen, gick ner 11kg till förra sommaren men sen unnar man sig och sen är man tillbaka igen. Ska försöka att låta bli det denna gång! 
Blir mycket på en gång när det går så långt mellan gångerna man är inne här!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0