Trött söndag

Ungefär såhär pigga har vi varit hela dagen. Tog bilden tidigt imorse, vad ska de upp och göra om de ändå är så trötta? Man ställde ju om klockan inatt så egentligen gick de upp lite efter sju men när det står 06 något på klockan blir man mindre peppad..
Det var i alla fall ljust när vi kom ner så det var ju ett plus! Jesper kom hem från jobbet, stackarn fick ju jobba en timme extra och som grädden på moset fick han gå ut och hugga ved när han kom hem så jag hade något att elda med hehe.

Det har varit fint väder hela dagen men såå kallt så vi har stannat inne. Trötta har vi varit alla tre så vi har varvat mellan soffan och lekrummet hela förmiddagen.

Jag och Tilde var och lämnade tillbaka kläder jag beställt från kappahl igår medans grabbarna handlade mat. Kunde inte låta bli att slinka in på lindex och köpa en tröja och en tshirt som jag kikat på tidigare. Så himla söt med igelkottar och rävar! Måste försöka få tag på en i större storlek också!

Storebror lägger pussel i bakgrunden så då passar man på att sno bilen.
När barnen tog sin tupplur så passade även jag på att sova på soffan, lyckades med det igår också! Sover så dåligt när Jesper jobbar natt så då har det varit så skönt att få en liten stödvila.
När Jeser vaknade så åkte vi till skutskär och handlade musfällor. Vi har fått in en mus eller råtta på kattvinden för någon dag sen och på nätterna springer den runt där bakom. Har släppt in båda katterna där flera kvällar men då blir det såklart tyst där bakom.
Nu ligger det i alla fall 5 fällor och jag har lite dåligt samvete.. Tänk om det bara är en stackars liten mus som vill värma sig på nätterna.. Hoppas den inte kommer tillbaka hit något mer så får den leva! MEn det har stört min sömn då båda katterna sovit i sängen för att sedan springa fram och tillbaka över mig på nätterna beroende på vart de hört den.. 

Just nu <3
Efter skutskär åkte vi raka vägen till mehedeby där vi blev bjudna på god middag och jag hjälpte även Marcus att boka resan till cypern. Vet inte om jag skrivit det tidigare men Mamma och Hasse har också bokat och vi är så himla glada att de vill följa med och dela detta med oss! 
När vi kom hem så fixade Jesper fällorna och sen la vi barnen direkt, de var så trötta och somnade direkt.
Jesper har åkt iväg till jobbet och jag ligger i sängen och tittar på vänner samtidigt som jag surfar runt på datorn. Blir en tidig kväll, är så otroligt trött! 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0