Lördagens kontraster

Igår så var jag uppe med tuppen för att förbereda det sista inför Victorias babyshower som jag började planera redan i mars! Har varit jätte svårt att hålla det hemligt då jag pratar med henne varje dag och träffar henne flera gånger i veckan men det gick!
Tom lurade iväg henne och vi åkte och dukade upp lunch, fika och presenter sen var det bara att vänta.
Tillslut kom dom hem och överaskad blev hon minst sagt så det var jätte kul! Jätte kul att så många kunde komma och att det blev en succé! 
Började med lunch, västerbotten paj som Toms mamma hade gjort och sallad som Malins kille hade varit snäll och fixat. Hur gott som helst var det! 
Jag, Jenny och Tess höll på att baka ända fram till klockan 11 på kvällen innan och det blev tårta, cakepops, cupcakes och ahlgrens bilar pannacotta. Lagom mätta! 

Jag fixade en frågesport med lite bebis och förlossningsfrågor som var lite klurig, 10 frågor och de var två som hade 5 rätt resten hade mindre än det haha. 
Sanna fixade choklad och blöjor så fick Victoria äta och gissa bajset ;) Såg jätte mysigt ut! 
Jag skrev också en lista där vi alla som var där fick gissa på när Sally kommer samt vikt och längd. Ska bli spännande att se! Gissar på den 4 augusti 3530g och 52cm tror jag? Vi får se om någon har rätt sen!

Massa fina presenter hade alla köpt och gjort. jag tror och hoppas att hon blev nöjd :) 

Lite kort hann jag ta i alla fall! Lite fixt och trix medans vi väntar på att de ska komma hem.

Lunchen och fikat var hur gott som helst! Önskar att jag hade haft det idag med!

Blivande mamman får gissa "bajset" ;)


Jag gjorde en blöjtårta för första gången i mitt liv med lite smått och gott! Blöjor, body, byxa, filt, skallra och en nappflaska. Sen köpte jag även en mobil att ha över säng/skötbord med cupcakes på som det bara skrek Victoria om, hur gullig som helst!
 
Efter babyshowern så var det bara att skynda sig hem och byta lite kläder sen kom Jenny och hämtade mig och släppte av mig hemma hos Elin. Hon hade bjudit in till dildo/sexparty, jätte rolig idé och det var första gången jag var på ett sånt! Var en tjej från himmelriket som höll i det och hade massor med olika saker med sig och visade och demonstrerade och sen fick man om man ville lägga en beställning.
En flaska rosé, härliga tjejer, fniss och lite sex = Jätte rolig kväll
Klockan närmade sig tolv och några av tjejerna rörde sig in mot stan men jag åkte hem, hade hållt igång sen tidigt på morgonen + att mamma satt barnvakt hemma då Jesper jobba natt. Fick skjuts hem av två av tjejerna, guld värt då jag inte kände för att vänta på bussen själv mitt i natten sen gå hem vilket är en liten bit.
Tur var väl det att jag åkte hem då Tilde vaknade 5.30 av någon anledning haha.
 
Just nu sover båda barnen men nu ska jag gå och väcka Vilgot så det inte blir en långdragen läggning ikväll. Jesper har som sagt jobbat natt så något morsdags firande har jag inte räknat med :)
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0