Midsommar 🌸

Glad midsommar på er! 
Dagen började innan halv 7 här hemma, Jesper hade redan åkt till jobbet. Jag sov så himla dåligt på natten så var helt död när jag gick upp. Barnen var det full fart på så vi satte oss i lekrummet och plockade fram massa leksaker. Dom lekte tillsammans och jag satte mig i myshörnan och somnade.. Vilgot kom med en filt till mig, så himla snällt! Blev en liten microsömn men den gjorde susen för tillfället iaf! 
Här hemma har vi en tjej som försöker resa sig mot allt just nu! 
Barnen blev trötta tidigt och efter lite frukost så la jag dem båda 9.30 och de somnade ovaggat. Passade på att städa lite och fixade mig. Reine och Gunilla kom förbi med rökt sik som Reine och Jesper fiskat tidigare och då fick vi skjuts av dem hem till mamma och Hasse. 
Hasse fyllde år igår så vi var och firade honom. Grillat och sen tårta, mums! 
Jesper kom lagom till fika och efter det så åkte vi hem och väntade in Elin, Philip, Lily och Hibbi. Barnen lekte och hade sig, goa ungar 💙❤ Det blev grillat och efter att barnen lagt sig så blev det lite gotta och sällskapsspel. Hibbi och Jesper tog ett kvällsdopp också, välbehövligt ;) Jag drack två cider och det var lagom, skönt att vara någorlunda pigg idag. Somnade nog inte förens närmare halv 3, bara låg och vred och vände på mig. 

Idag blir det mat hos mamma och Hasse igen och Jesper jobbar 18-03 så på kvällen ska jag och barnen bara mysa hemma ❤ Ska lägga mig senast 23!! För imorgon åker jag till göteborg med mamma så är det Bruce på måndag 👏👏 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0