Ännu en dag

Gud vad veckan och dagarna går sakta nu när vi går och väntar på Jespers semester! Det är ju bara tisdag!

Tilde vaknade någon gång runt 3-4 och var super pigg och skulle inte somna om.. Mamman och pappan var dock super trötta. Slutade med att Jesper gick ner och la sig eftersom att han skulle upp och jobba. När Tilde sen somnade om någon gång mellan 5-6 tiden dröjde det bara ett litet tag innan Vilgot vaknade och kom över till vårt rum.. Jaha ja, bara börja om och försöka söva nästa men det gick inge vidare det heller men vi låg och gosade till närmare halv 8 i alla fall.

Trötta men glada barn i alla fall!

Blev inte många knop här hemma, kände mig så trött så jag mådde illa. Försökte bita ihop men det slutade med att vi lekte inne istället. Båda barnen tog en lång vila samtidigt iaf så jag han duscha och sen vila på soffan ett tag så kände mig lite piggare i alla fall.

Hur söt är de inte när de sover? Mammas stora tjej <3
 
När Jesper kom hem så tog jag med mig Tilde så åkte vi och hämtade mamma och brummade vidare till valbo. Mamma bjöd på middag och vi gick runt i massa affärer. Skulle byta storlek på klänningen Tilde har på bilen här över så gick in på kappahl och får se att de precis satt upp halva rea priset skyltar i hela butiken! Lyckan!
Laddade upp med lite större storlekar till Tilde och Vilgot fick kläder som passar nu, hans slits på ett helt annat sätt och jag vet inte hur många byxor det gått hål i! 

465kr betalade jag för allt, super nöjd!
 
Blev öven lite små saker från ikea och vi avslutade med coop innan vi åkte hem. 
Vilgot blev ledsen när jag åkte iväg så han var överlycklig när vi kom hem igen, lilla gubben <3 Dom hade varit ute sen vi åkt så gräset var klippt, de hade badat i poolen (26 grader) och pysslat på gården. En dusch hade de även hunnit med innan vi kom hem.
Båda barnen var trötta men Vilgot ville inte somna så fick ligga och sjunga och klia honom på ryggen ett tag innan han slappnade av och somnade. 

Jag har jobbat sen jag kom hem men nu ska jag tvätta av mig sminket och gå och lägga mig, bäst att vara förberedd utifall att det skulle bli så att Tilde känner för att vakna mitt i natten igen. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0