Furuvik

Blev sent igår så var väl inte sådär super alert imorse när barnen ville gå upp. Jesper fick ligga och dra sig medans vi vaknade till nere i soffan och dukade fram frukosten.
Barnen var trötta och Tilde var lite gnällig då hon håller på att få en framtand så vi la dem efter någon timme så de skulle vara pigga tills vi skulle åka.

Jag åkte till coop och handlade/hämtade ut paket under tiden och när jag kom hem så slängde jag ihop lite mellis. Barnen vaknade så de fick lunch och sen kom Reine och Gunilla så rullade vi vidare mot furuvik.
Så.mycket.folk. Det fanns INGEN parkering någonstans så vi fick hitta på en egen som många andra, tycker det var bättre med parkeringen som var förut.. 
Bortsett från det så var allt perfekt! Jätte fint väder och glada barn! Vi åkte "hedenhös", tittade på alla djuren, klappade getter och grillade korv. Badet får vi ta nästa gång! Barnen fick en varsin apa av farmor och farfar och Vilgot har sprungit runt med den hela kvällen och nu sover han även med den. Tilde sover med sin också! 

När vi kom hem så var vi svettiga så det blev ett dopp i poolen innan vi gick in och gosade ner oss i soffan. Blev lite kvällsfika och sen pysslade vi lite i lekrummet innan läggning. Båda barnen somnade fort och även jag och Jesper känner och trötta efter idag, ska verkligen försöka lägga mig tidigare idag! 
Så svårt då vi gärna vill ha egentid/tid för varandra och då blir det lätt att man är uppe någon timme för länge på kvällen.

Imorgon ska vi åka till stan för att göra lite ärenden på förmiddagen så får vi se vad vi hittar på sen! Det lutar nog åt fågelsundet.
 
Lyckades få tid till en bild idag och då är det ända sekunden han inte ler, så typiskt! Var för intressant med allt runt omkring istället för att titta på mig ;)
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0