Hot mama

Blev en tidig morgon till frisören, ger alltid Pyret fria händer och blir ALLTID så himla nöjd! Finns ingen annan som får röra mitt hår, jag är såå petig!


Hon klippte en del men det är fortfarande långt, insåg inte hur långt det var förens efter då det fortfarande var långt fast det låg massor med hår på golvet. La i massor av tunna varma/ljusa slingor och det blev verkligen toppen, är så nöjd! 
Efter så blev det en tur ner på stan, kan inte komma ihåg sist jag gick själv på stan. Skönt med lite egentid och jag lyckades äntligen hitta en topp som jag ska ha på dopet, på H&M av alla ställen. Längesen jag handlade något där, billigt också!
Handlade också ballonger och lite dekorationer så känner mig på banan nu när det och kläderna är fixade. När jag kom hem så hade Jesper startat grillen och börjat grilla korv till sig, Vilgot och Hibbi som stannade på lunch. Vilgot sa Hibbi idag också, lät så himla gulligt! 

Pappa hade gått lös med flower power idag, leggings, body och dregglis i olika nyanser och mönster.. Riktigt fräsigt! 
På eftermiddagen precis efter att Hibbi åkt så fick vi besök utav mamma och Hasse också så det har varit full rulle hela dagen. Vilgot sa morfar också för första gången vilket var kul! Lite lyxigt att ha två morfar!
Efter att dom åkt så blev det lite bus och mys i soffan innan läggdags.

Imorgon är det dags för dagis och jag hoppas att han inte får med sig någon ny sjukdom hem, nu får det räcka! 


hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0