So much to do, so little time

Bloggen hinns inte med tyvärr och det är jätte tråkigt då jag ofta går tillbaka och läser och då är så glad att jag skrivit så mycket.

Barnen, huset, jobbet, kärleken, bröllop, högtider, sjukdomar och allt annat ska hinnas med och det har varit lite kämpigt då Jesper jobbat mycket ett tag men nu är vi på banan igen.

Vilgot gick sista dagen på dagis idag så nu är han ledig i nästan 4 veckor. Vi lämnade lite gotta till personalen innan vi åkte hem och vi fick med oss en påse med julpyssel som han hade gjort. 
Senaste veckorna har talet utvecklats otroligt mycket och han pratar tydligare och längre meningar än tidigare vilket såklart är jätte kul! 
Toaletten går han på om han inte har blöja på sig, han föredrar dock blöja för då slipper man ju stanna mitt i leken så vi tar det som det kommer. Idag ville han dock kissa på toa när vi gick upp och även här på eftermiddagen efter badet.
 

Tilde, skulle vi nog ha döpt till Vilde istället haha! Ibland skrattar man inte vill jag lova, det är tur för henne att hon är så otroligt söt och charmig annars hade man nog slitit sitt hår! 
Man ska inte jämföra men det blir såklart så i alla fall när man har två så tätt - jag kan inte komma ihåg att Vilgot var såhär! 
Hon drar fram A.L.L.T, blir super sur om hon inte får som hon vill, fejkgrinar för att man ska komma och säga till Vilgot, kastar maten på golvet när hon tycker att hon är klar och virar pappan runt lillfingret ;) mamman genomskådar dock det mesta. 
Mitt i denna period, fas eller vad man nu ska kalla det så är det också massor med gos, hon vill pussas hela tiden, kommer och slår armarna runt benen på en, vill sitta i knät och läsa böcker eller bli pillad i håret och på ryggen. Så lägger hon alltid på världens leende så fort hon vet att hon ska få en tillsägning och då smälter man ju istället.
Bästa som finns just nu är babblarna och vill Vilgot titta på något annat så kommer krokodiltårarna ;) 
Julen närmar sig och klapparna är klara och de flesta inslagna, nästa vecka ska vi rulla köttbullar och köpa julgran. Alla kommer hit på julafton och jag är så laddad för barnens skull. Vilgot pratar om tomten och är man snäll så kommer tomten så det har varit ganska bra att köra med nu några veckor ;)

Färgar håret har jag hunnit med också, från ljus till mörk. Att jag inte gjorde det tidigare?! Super nöjd som vanlig efter att ha varit hos Pyret.

Jesper gör sin sista natt ikväll sen blir han ledig i två veckor, jag ber till högre makter att vi ska klara oss undan denna hemska magsjuka som man läser om precis överallt hela tiden! Hoppas på mera snö så det ligger kvar och vi kan vara ute, så fort snön kom här tidigare så drog vi med barnen ut och åkte pulka.  

Nej nu ska jag fortsätta titta på vänner innan det är dags att sova, har hunnit uppdatera lite i alla fall!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0