Vecka 39 (38+3)

Nästa vecka på söndag så är det bf, 11 oktober som vi har väntat på så länge nu! Imorgon är vi nere på ensiffrigt och hon kan verkligen komma när som helst! Jag har ju sagt att jag tror hon kommer på en torsdag och att hon kommer komma tidigare men vi får väl se. 


Mycket har hänt nu sista veckan och även om jag gräver i rabatter, renoverar trappor, springer runt på stan, springer efter/leker med Vilgot och städar och plockar som vanligt hemma så märker jag att det börjar bli riktigt jobbigt. Kroppen gör ondare och humöret är inte på topp. Hormonerna har börjat spöka som bara den! Glad, ledsen, arg och sen glad igen inom loppet av 5 minuter. 
Förvärkar känner jag till och från och sammandragningar har jag nästan hela dagarna. Sova får jag inte heller göra, jag vrider och vänder på mig och springer och kissar ca 4 gånger varje natt. Hon trycker på som bara den också och det känns som att hon ska trycka sig ut ibland. Lite obehagligt måste jag säga. 
Slemproppen lossnar lite till och från fortfarande och förvärkarna gör ondare än tidigare och varje gång hoppas jag att det är något på gång och att det inte ska stanna upp men det gör dom.
Imorgon ska jag till Doris, sista besöket som är inbokat men vi bokar väl in ett till nästa vecka också antar jag. och kanske veckan efter det, och efter det.. Hemska tanke!

Jag kommer be om en hinnsvepning imorgon det börjar bli riktigt jobbigt med dom här förvärkarna nu, jag har ingen aning om jag kommer få det eller inte. Vi har aldrig pratat om det och jag vet att det är olika från barnmorska till barnmorska om dom vill göra det eller inte. Jag hoppas att hon inte har någonting emot det, vore inte helt fel om hon ville komma den här veckan eller nästa. Jag VILL INTE gå över, gör jag det så gör jag det men jag hoppas verkligen att jag slipper. Känner att jag inte klarar det psykiskt som det är just nu, en trött mamma! Hoppas att hon vill göra en och att den hjälper.

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0