Vecka 22

132 dagar kvar till bf och magen växer och bebis sparkar. Jag MÅSTE bli bättre på att knäppa kort, skäms nästan. Massa bilder på när Vilgot låg i magen och nu nästan inga alls, så tråkigt! 


Känns att hon blir större då sparkarna blir starkare och tydligare. Märker också av hennes dyngsrytm, runt tolv på kvällen så drar det igång som mest och då vill jag ju inte somna då vill jag bara ligga och klappa på magen.

Håret har jag inte tänkt något speciellt på då jag alltid haft ganska tjockt hår, det är lite mer att borsta nu bara. Tandköttet är en pina då det blöder så satans mycket varje gång jag borstar tänderna men så har det varit sen jag fick reda på att jag var gravid och det var samma med Vilgot.
Foglossningen känner jag nu av varje kväll och jag har även ont i svanken på kvällarna men jag kan inte sätta mig ner heller för det är när Vilgot lagt sig som jag hinner städa undan efter dagen och så länge jag orkar så kommer jag fortsätta med det. Vi får se hur det är om några veckor.

Namn är jag/vi fortfarande inte helt 100 på men Signe är väl fortfarande nummer ett och sen kommer Tilde tror jag + lite andra namn. Sitter fortfarande och tittar och letar men tycker det är så svårt och vi har ju lååång tid på oss men jag blir ändå lite stressad. Tror det är för att vi sist bestämde namn ganska fort och det var så självklart, det var bara det namnet som gällde medans vi har flera alternativ den här gången. Jaja det kommer!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0