Vecka 10 (9+0)

Idag har varit en midre bra dag gällande illamåendet.. Behöver inte gå in på detaljer men hade inte ätit någonting när det var dags att springa till toaletten första gången och när det är tomt i magen så är det mindre kul... Var några dagar sen sist så var väl dags igen. Har tagit en postafen tablett och ätit två mackor så mår lite bättre i alla fall, hoppas det blir ännu bätte under dagen. 
Vilgot tar sin tupplur och igår sov han i 2 timmar och 50 minuter!!! Kan inte komma ihåg sist det hände så hoppas nästan han sover lika länge idag så jag får vila upp mig, han har sovit en timme nu ungefär. Jesper jobbar fm så räknar timmarna tills han kommer hem och kan hjälpa mig. 
Hoppas verkligen det går över i vecka 12 som det gör för de flesta för det börjar bli riktigt jobbigt nu. Annars så tycker jag inte att jag märker av graviditieten speceillt mycket förutom illamåendet, tröttheten och att jag får springa och kissa titt som tätt. Lite molvärk (växtvärk) har jag också ifs. 

I förrgår när jag var på stan och växlade pengar till resan så blev det lite shopping också, köpte två par mammabyxor på hm, ett par jeans 249:- och ett par tights 299:- blev i storlek 38 så jag kan ha dom ett tag i alla fall :) 
 
Har köpt alla mina tidigare mamma kläder på hm också. Tycker dom gör ganska fina faktiskt, synd bara att alla har likadana men det blir ju så när det inte är så många som säljer.
Känns lite tidigt att köpa kläder redan nu men kan inte knäppa mina byxor längre, min mage syntes tidigt med Vilgot också men nu tycker jag den syns ännu bätte med nr 2. Kan inte gå och vänta på att jag kanske kommer få ett missfall heller, som man brukar säga - Jag väntar barn, inte missfall. Kommer säkert att köpa något till den lilla i london också.
Jag är bombsäker och har varit redan från dag 1 att det är en tjej den här gången så vågar mig nästan på att köpa något rosa när jag är där. Blir det inte så finns det säkert alltid någon man kan ge bort kläderna till ;)
Visste från dag 1 att Vilgot var en kille så vi får se om min känsla stämmer även denna gång, då blir det en liten tjej. Jesper tror också att det är en tjej eftersom att "hon" ställer till det redan haha ;)
Spelar verkligen ingen roll det vikgitgaste är att vi får ett till friskt barn.
 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0