Julklappar

Kan ju faktiskt skylla på att löven har börjat ramla från träden = hösten är här och efter hösten kommer vintern ;)
Det har faktiskt blivit så att jag redan klickat hem några julklappar, jag vill vara ute i god tid som det kontrollfreak jag är och sen är det massor med rea överallt så då får man ju passa på.

Till lillasyster så har det blivit en lära-gå-stol. Tanken var att hon skulle ta Vilgots men den stod under ett rör som läckt vatten i källaren så tyget möglat :( Den som var så himla fin, och dyr!
Jollyroom har i alla fall super rea så den här kostade 299kr istället för 699kr. Beemoo Walkers Lite BlueTill Vilgot så klickade jag hem den här bilrampen, dom har en liknande på dagis och Vilgot är helt fascinerad av den. Även den var på rea så 199kr kostar den men sen hade jag en kod med 100kr rabatt så 99kr var inget att bråka om. Älskar när man fyndar! Woodlii Ramp BilarHar läst mycket om den här boken "Kaninen som så gärna ville somna" och den verkar så himla mysig och jag kommer ihåg hur mina föräldrar läste för mig innan jag skulle somna och när barnen blir äldre så hoppa jag att dom vill att vi ska läsa för dom innan läggdags. Vilgot älskar redan böcker med djur så den här kommer säkert att gå hem. Hade en rabattkod och fri frakt hos bokus så ca 150kr blev det för den.Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga (inbunden)


Den dyraste julklappen och även bästa (om jag får välja) är en kappsäck med 23 Astrid Lindgren filmer som äntligen finns att boka på cdon, jag har bevakat den där sen innan Vilgot fyllde år och det står på hemisdan att den utgått och att det inte är säkert att det kommer en ny men man kan bevaka den så får man ett mail om det skulle bli så att den kommer igen och det gjorde den! 1499kr kostar den. Ser fram emot att mysa ner mig under en filt i soffan med barnen sen när det är snöstorm ute och titta på gamla klassiker <3


hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0