onsdag och valborg

Igår så vaknade Vilgot 8.30 så himla skönt att han får sova ut! När vi sov nere så vaknade han runt 7 och hade inte världens bästa humör och ville gärna gå och lägga sig klockan 10 igen.
Jesper var hemma från jobbet då han hade feber och är förkyld. 
Jag passade påatt njuta lite extra eftersom att vi aldrig är hemma tillsammans, synd att han var sjuk bara! Vi hann i alla fall lägga golvet i halva hallen och jag har målat klart toaletten. 
Nu är det lister och nya dörrar kvar, måste bara välja vilka lister vi vill ha. 
Vilgot fick vara hos mormor medans vi pysslade hemma.

Idag gjorde vi morgon 8.30 igen men vi låg kvar i sängen ett tag och gosade innan vi gick upp. Jesper mådde mycket bättre men nu snorar jag och Vilgot istället. Så himla typiskt!
Vi städade hela huset på fm, vilken tid det tar att städa nu om man jämför med när vi bodde i lägenheten! Då städade jag hela tiden men nu finns inte tiden till men försöker alltid städa på torsdagar så man har fint till helgen.

Betalde vagnen imorse också så nu är det gjort, sved i plånboken men vi fick ett så bra pris så det känns dumt att klaga! Vagnen beräknas komma 15 maj.

Jesper jobbar em så jag och Vilgot gick hem till mamma och hasse och åt mat. Känns inte som att det är valborg idag, känns som en helt vanlig dag. Förutom att dom skjuter upp raketer här klockan 22 så då kommer väl vilgot vakna så jag får gå upp och vagga honom till sömns igen.
Förut på valborg så gick vi jämt till kasen och tittade och sen när man blev äldre så var man ute och festade med vänner. 
Den här kvällen ligger jag hemma framför tvn och det känns skönt! Synd bara med förkylningen och att Jesper inte är hemma, tur han kommer om ca en timme ❤
Nu är klockan snart 22 så bäst att ladda upp med välling om det inte funkar att söva om honom med vaggning. 

Gosig kille idag efter sin tupplur ❤💙

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0