Wroom wroom

Bortskämd bebis? Ja kanske men man kan ju inte låta bli!!! Tycker det är så himla kul att köpa saker till Vilgot. Spelar ingen roll om det är ett par vantar eller i det här fallet en gåstol/bil. 

Dagen började klockan 6 när Jesper åkte till jobbet,  han tassar inte på direkt.. Vilgot vaknade av allt bök så tog upp honom i våran säng så fick han lite mat innan jag la tillbaka honom men han var ganska pigg så han låg och pratade men jag somnade om och han också för sen vaknade vi igen halv 9 och då gick vi upp. Fixade gröt till Vilgot och mackor till mig så åt vi lite frulle tillsammans innan gymmet ;) 

Han har börjar tröttna på gymmet och vill mest sitta själv eller stå/gå när jag håller i honom och efter några timmar så blir man ganska trött haha! Så jag och mamma åkte in till childrenshouse och köpte en gåstol/bil till honom och sen till valbo där det blev en tur på ikea där mamma köpte en matstol så han har när vi är där. Slank in på coop och köpte smörgåstårta som vi åt när vi kom hem. Måste vara det godaste man kan äta!

Jesper nattar Vilgot just nu och vi väntar på att ph och million dollar listing ska börja, precis som igår haha. 

Bästa leksaken ever tyckte plutten!

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0