31 Oktober

Jesper gick upp tidigt imorse för han skulle köra in bilen till vianor i Gävle så jag vaknade såklart också när han åkte iväg runt halv 7. Somnade i alla fall om och vaknade någon timme senare, borde vara utvilad men är trött i alla fall men det beror nog på förkylningen. 
Vi åt frukost och sen skruvade vi fast handtagen på skåpet och skrapade bort färg som kommit på glaset. Tänkte lägga upp en bild på det imorgon när vi fixade lamporna i det. 
 
Jesper jobbar eftermiddag nu fre-sön så han borde komma hem vilken sekund som helst, känns lite läskigt att vara hemma själv på halloween! Jag tror ju på allt som har med andar och spöken att göra så lyssnar efter minsta lilla haha. Nu kom han hem!
Mamma kom hit på eftermiddagen och vi tog en liten tripp till rusta, öb m.m. Mamma köpte hårfärg så det blev middag där, vilken osis ;) Vilgot lekte lite på golvet och nu ställer han sig på alla fyra hela tiden och försöker ta sig framåt, så himla kul att se alla framsteg! 
Vi åkte hem innan klockan 8 och Vilgot somnade ganska direkt efter att han fått på sig pyjamasen och flaskan. Eftersom att jag varit själv ikväll så har jag suttit och tittat på mina "white trash serier" som Jesper kallar det, kan inte låta bli att titta på det! Typ Keeping up with the Kardashians, Teen mom, Geordie shore och några av The real houswifes serierna. Älskar skräp tv! 
 
Ska titta klart på det här avsnittet sen blir det sängdags för det är en liten herre som vill upp imorgon bitti. 

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0