Vecka 38

Då var det bara 20 dagar kvar tills bf och det firade vi med ett besök hos barnmorskan, skriva under faderskapsintyg, lunch på stan, shopping och så hämtade vi ut våran barnvagn. 

 Gjorde samma kontroller som vanligt hos barnmorskan och han ligger fortfarande med huvudet neråt och nu är det fixerat och han har sjunkit ner, sf måttet låg nu på 34cm. Vi skrev också en sammanfattning av graviditeten som jag ska ha med till förlossningen och bokade in en ny tid till nästa fredag, så nu kommer jag gå varje vecka tills han tittar ut istället för varannan.
Vi passade även på att gå till socialtjänsten och skrev på faderskapsintyget och för delad vårdnad, tänkte att det var lika bra att fixa det innan så har man en sak mindre att fixa efter han tittat ut.

 

Åkte hem och lämnade av lite saker och sen åkte vi till stan och åt lunch och Jesper klippte sig så nu är han vårfräsch i håret, jag har bokat tid hos frissan den 7/4 så han får gärna hålla sig kvar tills dess för skulle behöva fräscha upp mitt med.
Efter lite shopping så åkte vi till barnenshus och hämtade ut våran vagn så nu är allt fixat och klart det är bara bebis vi väntar på :)

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0