Phoebe or Pheobo?

Är det en Phoebe or Pheobo? 

 

När jag fick mitt plus så var det sista jag tänkte på om det var en kille eller tjej, jag var bara så himla glad över att vara gravid! När jag sen började tänka på om det var en kille eller tjej så kände jag också att det spelar verkligen ingen roll jag är lika glad för vilket som och jag skulle absolut inte ta reda på kön vid ultraljudet! 

 

Veckorna gick och ultraljudet kom närmare och det var nog inte förens dagen innan mitt ultraljud som jag började fundera på om jag verkligen inte ville veta. Elin hade ultraljud dagen innan mig och hon fick reda på att det var en liten tjej som låg i hennes mage och jag grinade i säkert en timme efter att hon berättat det, för att jag var så glad! Det var då på kvällen jag började fundera på om jag inte ville veta ändå, Jesper hade tjatat på mig ett tag för att han var så nyfiken och ville veta.

När vi satt i väntrummet innan ultraljudet så sa jag att vi får se hur det känns när jag ligger där. När vi kom in och jag la mig ner och jag fick se bebisen på skärmen så glömde jag bort allt jag tänkt på innan och det kändes som att jag var i en bubbla. Efter lite tittande så tyckte jag att jag såg en snopp så frågade om det var det jag såg, vilket hon sa att det nog var. 

Nu efteråt när jag tittar på bilderna som vi fick så tycker jag att det ser ut som en tjej, de där tre strecken som man ska se mellan benen finns där så nu är jag inte så säker. Alla säger att det ser ut som en tjej när de tittar på bilden, finns ingen som gissat att det är en pojke.
Det spelar fortfarande ingen roll vad det är för kön på den lilla vi är lika glad vad som än tittar ut där i april. Hade jag inte fått vetat att det nog är en pojke så hade det nog inte blivit ett till ultraljud som det blir nu. När jag vet att det kanske är en pojke så vill jag hellre veta till i alla fall 90 % att det stämmer. Vi har bara köpt könsneutrala kläder och saker i alla fall då det mesta antagligen kommer få följa med till eventuella syskon i framtiden.

 

Idag så bokade jag i alla fall tid på Mama Mia i Stockholm, så den 15 januari så ska vi till barnmorskan Kate på ett TUL (tillväxtsultraljud) och då kanske hon kan se tydligare nu när bebisen är lite större, kommer att vara i vecka 26+6 då istället för vecka 16+4 som jag var i när vi gjorde RUL.

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0