Vardagen

Vardagen rullar på här hemma. 

I helgen hade vi turen att få besök utav våran Sara, lyckan är alltid total när hon kommer HEM <3 Hon hade med sig presenter till barnen och Vilgot har inte gjort annat än att leka med flygplanet i lego sen han fick det. 
Jag, Sara och Tilde åkte och handlade och på kvällen blev det tacos och sedan mello. Är inte alls mycket för det men barnen och Jesper gillar det så det har blivit att vi tittat de senaste veckorna.
 
Sara åkte hem igen på söndagen och Jesper åkte iväg till Umeå på kvällen.
Jag och barnen sysselsatte oss med lite pyssel istället, pärlor och sällskapsspel blev det resten av kvällen.1

Koncentration på hög nivå. 

Jesper kom hem från Umeå redan igår kväll, blev bara ett kort besök. Nästa vecka åker han till Göteborg och kommer hem lagom tills att jag åker till London. 

Tilde gjorde debut på stora avdelningen igår och nästa vecka är det överflytt. De hade tackat av henne med glass igår och hon är så himla stolt och laddad på att få gå över till de "stora" barnen. 
Tar dock på krafterna med alla nya intryck så idag somnade hon på soffan så fort vi kom hem <3

Middagen var redan klar sedan igår så vi ställde oss och bakade lite chokladsnittar med after eight för att fördriva tiden tills det att pappan kom hem.
Sa att jag skulle ta med dem till mitt jobb och Vilgot bröt ihop så vi får väl se om de kommer med till jobbet eller inte.

Veckan vi har framför oss är lugn, båda jobbar och barnen går på dagis. Mamma ska hämta barnen på torsdag och sen blir det pannkaksmiddag hos dem när jag kommer från jobbet. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0