Sjukstuga

Vi klarade oss hela vabruari och vi har kommit en bit i mars så jag hade förhoppningar om att vi skulle klara oss undan magsjukan, men inte. 
Natten till igår så vaknade Tilde klockan 02.00 och kräktes för första gången... Kastade allt i hennes säng i tvätten och bäddade upp med filtar och handdukar i soffan istället. 
Där låg vi resten av natten och jag sov max 2 timmar på hela den natten då jag ville vara vaken utifall hon skulle må dåligt igen. Hon kräktes sen igen på morgonen men sedan dess har det varit lugnt. Hoppas hoppas att hon inte sjuknar om och att vi andra klarar oss. 
Hon som skulle gått sista dagen på svalan i går och mormor skulle ha hämtat dem på dagis så skulle vi äta pannkakor där efter att jag slutat jobbet.. Tyckte så himla synd om båda barnen då de sett fram emot det så mycket!
Tilde sov hela natten till idag och har varit super pigg och lekt och ätit som vanligt så det var skönt att se <3 Finns inget värre än när barnen är sjuka. 
Jag har rensat ur barnens rum på gamla leksaker och godsedjur som de aldrig använder eller leker med så vi får plats med nytt sen. Vilgot fyller ju år snart och då kommer det nog lite nya grejer. 
Passade även på att dammsuga och skura hela huset, torka alla bord, bänkar osv, tvätta 4 maskiner med tvätt och sånt som hör till. Var helt slut efter men nu skiner det här hemma. 
Var lite inne på om man skulle skaffa städhjälp förut men då måste man ju ändå plocka undan alla saker på golv och bänkar och det är ju det som är det jobbiga..

Annars har vi inte gjort så mycket idag, vi kommer hålla oss inne resten av helgen då jag är stenhård på 48h efter sista symtom innan vi träffar massa folk. 
Jesper har skottat hur många gånger som helst idag, vet inte hur många dm snö det kommit! Han fick skotta loss bilen när han var och kastade grejer på återvinningen fast bilen stått still i några minuter bara. 

Barnen sover sedan några timmar tillbaka och vi hoppas på att ingen sjuknar in under natten.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0