Huset

Lite uppdateringar har det blivit senaste veckan. 

Matrummets väggar har varit så gott som tomma förtom en klocka enda sedan vi renoverade det. Har inte hittat några passande tavlor osv men när vi var på mio förra veckan så hittade vi en hylla som vi tyckte skulle passa. 

Tadaaa!

Tyckte det blev super bra, det är så ljusa väggar, golv och möbler så känns som att man vill få in lite svart också. Blev super nöjd. 

Nu fattas det bara lite tavlor på denna vägg sen är jag nöjd. En matta under bordet kan jag nog bara drömma om då både Tilde och Jesper är expert på att spilla när de äter haha. 
 
Toaletten blev så himla tom när vi tog bort skötbordet så det blev en "trapphylla" eller vad det kallas från mio också. 

Vilgots rum behövde en liten uppdatering, tapeten hade barnen rivit i när de var mindre och för någon månad sedan blödde Vilgot näsblod på natten och det råkade komma lite på väggen så det såg inte så roligt ut. Blev en mörkblå färg på två av väggarna. Jag hade även köpt en grå färg som jag tänkte ha på de andra men Vilgot sa stopp och ville ha kvar de ljusblåa så då fick han ha det så får vi se om vi gör om det senare. Sen så köpte vi ett bord på ikea och sågade ut ett hål där vi satte en platsback så han fick ett "lego" bord. 
Han är väldigt inne på lego nu och har suttit nere vid bordet så vi tyckte det var passande med ett eget bord så han kan sitta och leka där också om han vill. 
Före
Efter
Flyttade även in tvn från Tildes rum då Vilgot har bättre med plats, så kan de sitta i sängen och titta. 
Nu ska vi byta dörrar, sätta tillbaka taklisten såg jag nu på bilden :'D, köpa en ny lampa och sen ska tavlorna upp på väggarna igen. Är också sugen på någon annan förvaring under tvn men vi får suga på den karamellen... osäker på om det får bli en byrå för kläderna eller om det blir förvaring för leksaker. 
 
Tildes rum har det inte hänt så mycket i förutom att hon fått upp en taklampa och sängen har vi tagit bort sidan på. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0