Change of mind

I förrgår avbokade jag våran Thailands resa... 
Min kusin med familj var där i januari och de hamnade på sjukhus i 9 dagar med dropp... Någon form av rota virus. Sara var också där i Januari och hon kom hem med en magbakterie och andra i hennes sällskap blev magsjuka.. De har fortfarande inte återhämtat sig riktigt och jag måste erkänna att det skrämde mig. Skulle aldrig förlåta mig själv om barnen blev dåliga.

Jag var ju ändå inte så lockad av just Thailand utan det var Jesper som gärna ville åka dit så när han sa att han inte var så sugen längre så började vi titta runt efter andra alternativ. Jag vill fortfarande åka till Aruba och Dominikanska men känner att jag kan väntar några år tills det att barnen är äldre. 

Vi hade av och ombokningsföräkring hos Ving så allt jag behövde göra var att ringa och avboka resan och boka en ny utan några extra kostnader. 

Vi satt länge i söndags och kikade och tillslut kom vi fram till att det blir Kreta. Vi åker den 29/9-6/10-18 istället så Tilde kommer att fira sin 3-årsdag där 1/10. 

Hotellet vi valde heter Avra Imperial Beach Resort & Spa. Vi har bokat en svit med privat pool så det kommer nog inte gå någon nöd på oss. Självklart är det ett lollo och bernie hotell ;)
 
 
 
Detta blir nog bra, känns betydligt säkrare i alla fall även om man såklart kan bli sjuk vart man än åker eller kanske till och med här hemma.
Eller så kanske vi skulle haft turen och klarat oss helt, det kommer vi aldrig veta. Hade inte flera runt oss blivit så himla sjuka hade vi kanske åkt men känns inte som att jag vill ta den risken. 
200 dagar kvar i alla fall! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0