Vardag

Man mår ju alltid så pissigt på morgonen när man är sjuk och imorse var det inget undantag. Hade gärna dragit täcket över huvudet och legat kvar i sängen imorse när klockan ringde..
Gick upp och väckte barnen som också var trötta så dem klädde jag på liggandes i soffan och medans jag fixade klart mig själv så kikade de på lite tecknat. Tilde skulle jag fixa håret på tydligen och det hade jag inte räknat med i tidplanen så vi blev några minuter sen till dagis.
Har många gånger sagt att hade jag vetat vad Tilde skulle bli för liten person så hade jag döpt henne till Vilja istället.

Jobbet gick bra men var mycket som skulle göras då jag var sjuk större delen av förra veckan. Tur jag har tillgång till jobbmail och lite sånt när jag är hemma så jag hade fått undan det mesta utav det när jag var hemma. 
Började må dåligt efter lunch och när jag åkte för att hämta barnen var jag i tankarna om jag skulle åka hem och slänga i mig alvedon och ipren bara för att försöka få lindring lite snabbare. Höll ut och hämtade barnen i alla fall och när vi kom hem så kastade vi oss på soffan alla tre och det dröjde inte länge förens Vilgot låg och snarkade. 
 
Jesper kom hem ungeför en timme efter oss och när jag skulle börja med maten så upptäckte jag att jag glömt ta upp kycklingen ur frysen på morgonen som jag tänkt.. Improviserade så det blev våfflor, yoghurt med banan, mackor, ägg och lite annat så fick man plocka vad man ville ha. Imorgon ska jag komma ihåg kyckligen!

Efter middagen så spelade vi lite spel hela familjen, Tilde har sån tur och vinner hela tiden va vi än spelar.

Maja var med i Tildes lag och skulle såklart också kasta tärningen.

Vilgot är så duktig på att spela spel, han förstår reglerna och väntar på sin tur och har full koll på vad man får och inte får göra. 

Barnen har lagt för någon timme sedan och vi pustar ut i soffan. Känner att förkylningen sitter kvar och jag är totalt slut i kropp och knopp efter dagen. Funderar på att ta en varm kopp oboy för att få upp värmen lite.. Borde inte.. Men det vore gott.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0