THAILAND 2019

2 Januari och nu ikväll bokade vi precis en resa till Thailand i Januari 2019. 

Vi båda två älskar att resa och i år så har vi två resor bokade, dock på varsitt håll. Jag till London i Mars och Jesper till budapest i Maj. 

Vi var ju till Cypern i September förra året med barnen och våra föräldrar och det var första utlandsresan med barnen. Vilgot var 3,5 år och Tilde skulle fylla 2 år samma vecka som vi kom hem. 
Vi tyckte att det ändå gick över förväntan att resa med barnen och vi sa ganska direkt att det nog kommer bli en resa bokad snart igen. 

Vi har pratat och diskuterat fram och tillbaka men nu har vi äntligen bestämt oss och bokat.
Det stod mellan Dominikanska republiken, Aruba och Thailand och det blev det sistnämnda.
Dominikanska lockade mig men det lockade inte att sitta inne på ett hotell i två veckor så det gick bort, Aruba hade inga hotell som vi tyckte passade våra behov så då blev det Thailand.

Vi kände att det är många barnfamiljer (och många andra) som åker dit och verkar nöjda och utbudet gällande hotell var stort. 
Vi kommer vara borta i två veckor och vi åker den 9e Januari. Bokade via Ving igen då vi var super nöjda med dem när vi åkte till Cypern. 
Vi kommer att bo på två olika hotell, dels för att få lite omväxling men också för att jag inbillar mig att resan känns lite längre. 
Vi kommer börja med att bo på ett hotell som heter "Emerald Beach Resort and Spa" som ligger i Khao Lak 
Vecka två så kommer vi att bo på " Sunwing Bangtao Beach" som ligger vid bangtao beach och som är ett lollo och bernie hotell. 
Vi hade först tänkt att göra tvärtom och börja med detta hotell då jag hört och läst att det är lite lugnare i Khao lak och vi ville avsluta resan så men latheten vann då man kan checka in resväskorna på detta hotellet samma dag som man ska åka hem så då slipper man släpa dem till flygplatsen och dra runt på dem där. Vi gjorde samma sak i Cypern och det var super skönt!

Planet går 18.20 den 9e och vi är framme i Thailand 11.00 den 10e. Resan tar lite mer än 10 timmar så vi valde att uppgradera oss till en lite skönare flygklass med bättre säten och utrymme, två måltider och gratis underhållning i skärmen på sätet. Eftersom att vi flyger över natten så hoppas vi och håller tummarna att barnen kan sova så att vi också kan få lite sömn. 
Super långt kvar men känns ändå lite skönt att ha något att se fram emot. Är December och Januari lika tråkiga som de varit nu så kommer det kännas extra skönt att få komma iväg.. 
Lars Gustafsson
2018-01-03 @ 02:23:52
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se/

Grattis och välkomna till Amazing Thailand. Men jag vistas 180 mil norröver
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0