Lördag och söndag

Detta inlägg från förra helgen låg också kvar precis som det innan.... Måste varit något fel på blogg.se
 
Vilket fint väder denna helg har bjudit på! 
I lördags så var vi till en backe i mehedeby som Jesper brukade åka i när han var mindre. Den var perfekt för barnen, inte för stor men inte för liten heller. Vilgot orkade springa upp alla gånger med pulkan efter sig men Tilde fick vi turas om att hjälpa. Vilgot körde in i den enda stolpen som fanns i närheten så pulkan sprack. Blev lite tårar, inte för att det gjorde ont utan för att pulkan gick "sönder". 

Tilde tröttnade efter ett tag och sprang runt i skogen i stället och sen kom hon tillbaka med en full blöja så då var det bara till att åka hem till farmor och farfar för att byta den... 
Där blev vi bjudna på lite lunch innan vi rullade hem igen. 
Vi hann inte ens komma ut ur bilen så stod Robin, Erika och lilla Lion utanför. Första gången jag träffade honom så det var jätte kul att de kom förbi så man fick gratta dem personligen. Barnen var super trötta efter all lek ute så dem försökte vi lugna ner med lite tv tittande men det gick inte så bra.. 
Efter att de åkt hem så blev det middag och tidig sängång för de små. 

Igår så kände jag mig lite rasslig så Jesper och barnen åkte till marma för att möta upp Reine och Gunilla. De grillade korv och lekte ute medans jag städade bort julen hemma. Barnen var jätte glada när de kom hem och berättade allt de hade gjort under utflykten!

Så roligt att vi äntligen har lite kyla och snö så att man kan vara ute och leka! 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0