Ledig fredag

Tog en föräldradag idag så jag och barnen har varit lediga. Fick dock ingen sovmorgon då Vilgot vaknade klockan 7 men det gjorde ingenting. 
Mamma kom förbi på frukost och sen åkte vi till valbo. Skulle ha en blender/mixer eller vad det nu kallas men blev snål så jag beställde en på internet istället då de inte fanns någon bra rabatt. (Hon som bara handlar på extrapris) 

Mamma skämde bort barnen på Toysrus och vi fyllde deras största påse med saker ;)
Blev lite saker på IKEA och sen badskum från rituals för min del.

Jesper slutade tidigare idag och kom hem bara några minuter efter oss till vår förvåning, med sig hade han blommor till mig <3

Blev ingen vila för barnen idag så de var super trötta när vi kom hem så vi vilade framför Peter Pan och sen var det full rulle igen. Medans middagen stod i ugnen så spelade vi spel. Det har blivit nya grejen här hemma efter jul då Vilgot fick några roliga spel av Victoria med familj. Super kul att kunna sitta ner alla 4 och göra något, barnen lyssnar super bra och väntar på sin tur. Dock har de ärvt sin vinnarkalle från pappan.. Dåliga vinnare och dåliga förlorare ;) Och jag är super "tråkig" och bryr mig inte alls om varken det ena eller det andra haha. Kunde inte låta bli att klicka hem lite flera spel nu på kvällen. 

Blev dessa tre, tror det passar båda två!

 


Vi skulle slängt ut granen ikväll, som vi sagt flera dagar nu men orken fanns inte så vi sitter och tittar på Hobbit istället. Tidigare i veckan så har vi tittat på alla Sagan om ringen filmerna (förlängda versionen) så då fortsatta vi på Hobbit nu. Var längesedan det kom en bra triologi nu tycker jag, jag föredrar den typen av filmer för då behöver de inte trycka ihop allt till en enda film och storyn blir bättre. 

Imorgon ska Vilgot hem till mormor och morfar Hasse och Tilde ska hem till farmor och farfar och sova kvar där då jag och Jesper ska till Högbo bruk. Även om vi är duktiga på att göra tid för varandra och hitta på saker tillsammans så känns det lite extra skönt att komma iväg nu bara vi två efter alla högtider och stressen som hör till det. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0