Stora barn

Idag åkte skötbordet ut och när jag skruvat isär det så blev jag tårögd. I 4 år har vi haft blöjbarn och nu har vi inget. Det har varit en så "självklar" del i vardagen och nu är det slut. Självklart jätte skönt att inte behöva hålla på med det mer men ändå konstigt. 

Tilde slutade ju med blöja för lite mer än en vecka sedan och det har gått super bra, hon får fortfarande ha en blöja när hon ska sova men hon vägrar att kissa i den. Hon går upp på natten om hon blir kissis vilket är toppen, bara vi som ska våga ta av blöjan. Det gör inget om hon kissar i sängen då vi har skydd men vill inte att hon ska bli ledsen om det skulle råka hända en olycka. 

Jesper jobbade natt fredag till måndag morgon så han är ledig hela denna vecka, Tilde var hemma med idag då hon hade feber imorse och hon får vara hemma imorgon också. Vilgot ville åka till dagis i alla fall så han fick göra det. De går 3 dagar denna vecka 9-14 så det blir inte så länge i alla fall. Var personalen som sa att även fast Jesper är långledig så får barnen komma 25 timmar i veckan men vi kände att 15 räcker, precis som när jag var mammaledig. 

Tildes feber har i alla fall gått över utav sig själv och jag hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt imorse så att hon får må bra resten av veckan. 
 
Jesper är som sagt ledig och jag jobbar lite kortare dagar denna vecka. På fredag tänkte jag att jag skulle vara ledig med resten av familjen så vi får en lång helg tillsammans <3 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hannamottosson

Mamma till pseudotvillingarna Vilgot 17/4-14 och Tilde 1/10-15 -

RSS 2.0